Celebrada la 1a jornada de Portes Obertes FP


Alumnes de muntatge i manteniment van oferir una sessió de “Floppy Music” amb Arduino.

centre va celebrar ahir vespre una trobada, per agrair als representants dels departaments d’informàtica de diferents empreses de l’illa la seva participació a la fase de pràctiques formatives.

Els representants de les empreses varen poder coneixer les instal·lacions del centre i realitzar una petita visita per conèixer a l’alumnat que en el futur realitzarà les pràctiques amb ells.

Els representants de les empreses van valorar positivament la qualitat de l’alumnat que els arriba des del centre i se van mostrar interessats en mantenir obertes aquestes vies de comunicació entre el món de l’empresa i l’educatiu.

Un dels moments més emotius va ser quan el cap de departament d’informàtica del centre va confesar, en nom del centre i dels companys del departament, el seu profund agraïment i admiració cap a la feina que fan les empreses acollint el seu alumnat.

“Si demanes a un alumne el que més li ha agradat de cursar el nostre cicle formatiu, el 100% té diu que les pràctiques a l’empresa. I això és gràcies a vosaltres.”