Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes

En aquest centre impartim el grau mitjà en Sistemes Microinformàtics i Xarxes.

Són estudis de 2 anys de duració, on el darrer trimestre del 2n curs estaràs fent feina a una empresa d’informàtica de l’illa d’Eivissa. 

Obviament, tot depén de les habilitats e interessos propis de cadascú, però no és estrany que trobis a les empreses ex-alumnes que com tu van començar la seva carrera professional en fase de pràctiques.

Aquestos estudis te permetran accedir als següents perfils professionals:

  • Instalador – reparador de equipos informáticos.
  • Técnico de soporte informático.
  • Técnico de redes de datos.
  • Reparador de periféricos de sistemas microinformáticos.
  • Comercial de microinformática.
  • Operador de tele – asistencia.
  • Operador de sistemas.

Properament, dia 23 d’Abril de 2018, realitzarem unes jornades de portes obertes a tota la població, tant joves com adults que tinguin interés en la informàtica i estiguin valorant seguir aquestos estudis. 

Es realitzaran diferents activitats dirigides pel nostre propi alumnat per que conegueu de primera mà la mena de formació que s’imparteix en el centre. En concret …

el centre ha mostrat interés per reforçar la necessitat de l’illa d’Eivissa de formar professionals innovadors i capaços de respondre als reptes de les noves tecnologies.

Treballam la instalació de fibra óptica, la impressió 3D, la certificació de xarxes o l’electrònica amb Raspberry Pi i Arduino.

Tot i seguir el temari oficial, no volem deixar d’innovar i d’oferir al nostre alumnat experiencies amb les darrers tecnologies, esperant que no només les descobreixi, sino que pugui en algun moment de la seva carrera professional dur-les a les empreses a les que acudeixi i les ajudi a crèixer en un món en que la innovació i la creativitat han deixat de ser una opció per esser una necessitat.